Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Кейт Ъптън заблестя на корицата на Vogue преди Виктория Бекъм

отпечатай новината

13.05.2013 13:00 | Видян 2173 пъти

Кейт Ъптън заблестя на корицата на Vogue преди Виктория Бекъм

Докато Виктория Бекъм преговаря за корицата на американския Vogue с Ана Уинтур, моделката Кейт Ъптън вече засне своята първа корица за медията. Говореше се, че пищната блондинка ще оглави февруарския брой с актрисата Руни Мара, но появата ѝ остана за месец юни, научи Dnes.bg.

За Кейт това е голяма стъпка, имайки предвид, че тя бе считана за поредния модел на Sports Illustrated. Дамата вече има три корици за модната Библия, но това е дебютът ѝ в американското издание на медията.

За да скрепи партньорството си със списанието, Ъптън не пропусна да се появи на събитието на Vogue на 6 май в Музея на изкуствата Метрополитън в Ню Йорк. Там красавицата блесна със семпла зелена рокля с голямо деколте, което подчертаваше бюста ѝ.

За юнския брой на Vogue Ъптън позира по бански и по ефектни ежедневни тоалети. Феновете на блондинката ще може да се порадват на формите ѝ, а феновете на модата – да почерпят някоя идея за по-топлите дни.

Интересен факт е, че миналия юни във Vogue главни действащи лица бяха Серена Уилямс, олимпийският шампион по плуване Райън Лохте и Хоуп Соло. Този брой бе най-зле продаваният за 2012 г.

Снимка: списание Vogue

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !