Кралски коне избягаха, хукнаха през...

Кралски коне избягаха, хукнаха през Лондон: Фото на деня

Б.Рашков бие след въпрос защо 10 пъти...

Бойко Рашков, ПП, нападна с удари журналист, който му...

$1 милион за Гришо от пиар любовта с Маша

отпечатай новината

14.05.2013 16:15 | Видян 2754 пъти

$1 милион за Гришо от пиар любовта с Маша

Невероятен, уникален, размазващ триумф постигна Григор Димитров като победи Джокович - №1 в световната тенис ранглиста, където от днес нашето момче е 26-о. Да, хасковлията загуби следващи си мач, но и това е супер, защото той не играе за победа на всяка цена, а заради удоволствието от играта, което ще го направи истинска световна звезда – на публиката ѝ писна от машини на корта, пише Супер 19'.

Е, Гришо играе и за пари. Злите езици веднага пуснаха в обръщение след победата му и последвалите снимки от нощен Мадрид с неговата любима Мария Шарапова нещо, което мнозина подозираха. За въпросните кадри и целия пиар флирт, твърдят световни медии, блондинката и брюнетът заработват 1 милион долара.

Плаща Найк, чиято екипировка носят и рекламират двамата тенисисти, добавят представящите се за осведомени източници. Парите са много, защото до момента Гришо е заработил толкова пари за цялата си кариера. Официално му се водят 1,4 милиона или към 2,5 милиона лева.

Но от тях трябва да се приспаднат първо данъците, които няма как да не се платят, понеже наградните фондове от турнирите, включени в календара на  световната тенис асоциация са с прозрачно счетоводство.
После идват отчисленията за "продуцентите" на нашето момче. Никой не влиза в Топ 100 на световния тенис без мощната подкрепа на мениджъри. В западния свят професията на спортния директор е супер модерна и супер доходна.

Вземат му, колкото Пайнера на Ивана. С други думи – 30 % от всеки изкаран от нашия долар от участие в турнири. Вероятно отчислението не е по-малко за парите, завъртени от Гришо от реклама. Именно те са второто и неизчислимо от статистиката перо от доходите на тенисистите. Смята се, че сумите дори превъзхождат тези от изиграни мачове и спечелени турнири.

Заради този джакпот е много важно човек хем да се справя добре на корта, хем да бъде знаменитост. Известен е примерът с Анна Курникова. Тя беше добра тенисистка, но никога не е била най-добрата. Това обаче не й попречи да се превърне в най-голямата звезда на този атрактивен за рекламодателите спорт именно чрез красотата си и пиарските и други любовни романи, които завъртя, включително със знаменития испански и световен певец Енрике Иглесиас. Нейната слава бе засенчена именно от "нашата", в смисъл на Гришовата приятелка Маша Шарапова. Разликата е, че момичето, с което българският тенисист излиза, не е само хубавица и секссимвол, но и достига най-високите места в световната ранглиста.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !