Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Асистентката на Иван и Андрей – Дебора: Емануела "не я слуша главата"!

отпечатай новината

15.05.2013 14:45 | Видян 3625 пъти | Гласували 1

Асистентката на Иван и Андрей – Дебора: Емануела

Бившата моделка и попфолк певица Дебора е родена във Видин. Преди да реши да се занимава с музика, е лице от модния подиум. На 18 години печели титлата "Мис Видин", малко по-късно става и "Мис Северозападна България", а също така и част от скандалната агенция FH 1, чрез която става "Топмодел на Видин 2008". Младата надежда на "Ара мюзик" най-често прекалява със солариумите, а не с мъжете, както твърдят злите езици, пише Шоу. Наскоро красавицата се раздели с дългогодишното си гадже, с което обаче продължават да се виждат "по приятелски" и даже ходят заедно на екскурзии в чужбина, а той ѝ се обясни в любов чрез билборд. Дебора е и една от новите две асистентки на предаването "Сблъсък" по ТВ 7 с водещи Иван и Андрей. Днес тя разкрива пред репортер на Шоу ексклузивни пикантерии от задкулисието на шоубизнеса.

Дебора, ти си попфолк певица, но сега се изявяваш в предаването на Иван и Андрей - "Сблъсък”. Ти не си единствената асистентка обаче - коя е другата ти колежка?
Алина се казва. (Дуарте, танцьорка, приятелят ѝ Тони Христов - бизнесмен от Пловдив, в момента участва в "Къртицата" - б. а.). Не се познаваме лично, защото асистираме в различни седмици.

Не се ли ревнувате една от друга?
Не. Аз се явих на конкурса за асистентки и когато ми се обадиха да ми кажат резултата, ми съобщиха, че не могат да решат коя от нас двете е по-по-най. Хората изключително коректно ме попитаха имам ли нещо против да се редуваме и аз, разбира се, казах, че нямам. После разбрах от медиите, че Алина не се е явявала на конкурса, по друг начин е избрана, но това не е моя работа.

Какво харесваш в Иван и съответно - в Андрей?

Аз Иван и Андрей ги харесвам още от малка. С бившата ми дуетна партньорка Кристиана им бяхме такива фенки, че на едни награди излязохме със сценични костюмчета, на които бяха изписани техните имена.

Ако трябва да избираш с кого от двамата да бъдеш интимна, кой би избрала и защо?

Те сега и двамата ми се водят шефове, не мога да си призная…

Ти си младо и разкрепостено момиче, а отскоро - и свободно, затова ще те попитам: как би си представила една твоя страстна и разюздана сексуална нощ с двамата - Иван и Андрей? Може и поотделно, ако това е проблем за теб...
Ако хипотетично се случи такова нещо, смятам, че те и двамата са достатъчно разкрепостени, за да надминат представите ми.

Преди да станеш попфолк певица, си била модел в скандалната агенция FH 1 - кога беше това и за колко време остана там, кой те одобри, за да станеш част от нея?
Бях на 17, когато започнах да работя в агенцията. Откри ме тогавашната им букерка и ми предложи договор. Останах там година и половина.

Познаваш ли лично арестувания шеф на FH 1 Росен Чолов (съпруг и баща на децата на модела и актриса Ирена Милянкова), обвинен за сводничество на модели чрез тази агенция?
Виждала съм го, но лично не се познаваме. Никога не сме се засичали в агенцията.

С кои по-известни имена на моделки бяхте заедно по това време и с какви впечатления остана за тях, дали с лекота се продават манекенките в България или напротив?
Сега се сещам за Славена Вътова и Юлия Юревич. Нямам лоши впечатления нито от тях, нито от другите момичета, с които бяхме в агенцията по това време. А по принцип смятам, че, без значение от професията, някои девойки просто по-лесно "връзват" на мъжете.

Иска ми се да коментираш по-подробно изказването на твоята колежка Емануела, че ти не можеш да пееш, а само да "свириш" - обижда ли те подобно поведение на певица, с която на всичкото отгоре сте в една фирма заедно?
Няма значение в една фирма ли сме или в различни. Мисля, че за никого не е тайна, че между певиците голямо приятелство не може да има. Все пак ние сме си конкурентки.

Що се отнася до Емануела, използвам един израз по отношение на нея – че "не я слуша главата". Имам предвид, че е доста емоционална. Каквото ѝ хрумне, го казва. Явно има нещо против мен жената, не знам точно какво. Мен нейното мнение изобщо не ме интересува! Но не ѝ прави чест да говори така. Пък и в публичното пространство не за мен се пише и коментира, че крада чужди мъже. Така че темата за пеенето и "свиренето" е смешна и несериозна.

Певецът Крум, който вече е в "Пайнер", сподели в интервю, че Емануела първо му се е правила на приятелка, но след като е записал песента "Буба лази" с теб и Кристиана, тя е започнала да прави интриги срещу него. Теб достигнаха ли те по някакъв какъв начин?
Да, имаше го този момент, но аз наистина не ѝ обръщам внимание на Емануела.

Следиш ли участието на Емануела в "Къртицата" и евентуално как преценяваш нейното поведение там?
Следя "Къртицата". Предаването е много интересно. Смятам, че Емануела не играе театър вътре. Тя просто си е такава, доколкото я познавам. Хората сами могат да преценят що за човек е

Защо се разделихте с твоя дългогодишен приятел?
Просто с времето тръпката от моя страна изчезна.

В същото време той ти се обяснява в любов чрез билбордове, а преди това те води в Италия на почивка, за да "отпразнувате" края на вашата връзка. На мен ми мирише на ПР цялото това положение.
Не мирише на ПР, а на силни чувства от негова страна. Той се опитва да възроди тази тръпка, за която ти казах, че е изчезнала при мен. Донякъде успява. Ще видим какво ще стане. Но не е целенасочен ПР. Съмнявам се, че това би ми помогнало за кариерата.

Докога тогава ще се залъгвате с него, че сте разделени, или наистина окончателно сте решили? Правихте ли секс например, за да ознаменувате раздялата?
Откакто сме разделени, не сме интимни. Не се залъгваме, разделени сме, дали сме си време. Ще видим какво ще се случи по-нататък.

Нека поговорим за неприличните предложения. Казвала си ми, че си получавала такива от известни артисти - уточни от кои по-точно и от какво естество бяха те?
Твърде пошло е да казвам имена. После пак ще ме обвиниш, че си правя ПР на нечий гръб. Предложенията обикновено са да прекарам нощта с въпросния човек. Някои говорят за конкретни суми, други не. Във всички случаи съм отказвала, без много преговори и пазарлъци. Просто такива неща не ме интересуват!

Преди време ти беше писал във Фейсбук футболистът Дарко Тасевски - явно те е бил набелязал за "бройка". Какви имейли си разменихте тогава двамата?
Беше отдавна, нямам конкретни спомени. Нещо от рода на покана за кафе беше.

Кое е най-арогантното неприлично предложение, което си получавала?
 "Ако тази вечер си легнеш с мен, утре ще се събудиш доста по-богата".

Споделяла си, че само един път в живота си си била в леглото с жена - харесват ли ти този тип ласки и коя е била дамата?
Няма да издам името на жената, но тогава установих, че женските ласки не предизвикват нищо приятно в мен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !