30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

"Слънчево" тръгва по екраните

отпечатай новината

15.05.2013 16:30 | Видян 1496 пъти | Гласували 1

Лили Маравиля е звездата в новия филм на Илия Костов "Слънчево". Лентата отвежда от Рим и Кандахар до село Слънчево   Режисьорът на "Време за жени" и "Асистентът" Илия Костов се завръща с един нестандартен български филм, претърпял рядката метаморфоза от документален разказ към игрална продукция.

В лентата са разказани четири на пръв поглед напълно отделни истории, които се пресичат в едно малко село на края на света.  Стогодишна църква, която периодично изплува и отново потъва на дъното на голям язовир, е мястото, където отец Златан се опитва да организира събор с оцелелите и пръсналите се по света наследници на потъналото село.

Арогантен хирург-политик, пастор-оперетен певец, известна международна журналистка и италиански студент преминават през важни житейски перипетии от Рим през Виена до Кандахар, за да открият, че съдбата е тази, която ги връща към корените на предците им.

В ролите освен звездата от сериала "Под прикритие" Лилия Маравиля ще видим Роберт Янакиев, Досьо Досев, Ириней Константинов, Васил Банов и Жана Яковлева. Филмът тръгва по екраните на 31 май.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !