30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Спецпроект: Алисия и Ники Михайлов се разделят

отпечатай новината

20.05.2013 11:15 | Видян 12240 пъти | Гласували 1

Спецпроект: Алисия и Ники Михайлов се разделят

Време е зажаднялата за скандали аудитория да бъде разтърсена от поредната драма на звездите – раздялата между Ники Михайлов и Алисия

Друг е въпросът дали всички са повярва ли изобщо, че Ники Михайлов и Алисия са двойка, събрана от чувства? Колкото и да се опитваха да убедят хората около себе си, че става дума точно за това, хич не им се получи, коментират светски клюкари, които от седмици насам прогнозират точно в кой момент българинът, обичащ сензациите, ще чуе страшната вест – Ники и Ася са разделени. Още преди месеци личната гадателка на Силвио Берлускони – Теодора Захариева прогнозира скорошна раздяла за футболиста и певицата. Съмненията й клоняха в посока на това, че Алисия задушава национала, който заради това ще й бие шута.

Двамата предизвикаха вълнение около особите си, когато се събраха. Сега е време да се заговори и за раздялата им. Според отлично информиран източник на Супер 19` светската двойка е решила да приключи с отношенията си малко преди началото на лятото. За решението им единствено знаели само най-близките им хора. Алисия и Ники обаче решили да запазят приятелските си отношения помежду си. Не се знае обаче кога ще обявят официално решението си и дали изобщо ще го споделят с медиите.

Клюкари разказват, че изпълнителката на Ара Мюзик, която вече сърба попарата на Валери, отново попаднала в подобна ситуация. Ники държал да запази топъл не, а направо горещ спомен от всяка чалга секс-бомба. Певицата разбрала за хобито на вратаря правейки си фризурата в най-актуалния чалга салон в столицата. От там научила, че е накичена с рога, като благороден елен от своята любов.

Алисия не издържала на сплетниченето на стилистките и изхвърчала моменталически да дири Малката перука. След като го намерила, му спретнала пълен театър с кулминация и развръзка. Изпълнителката искала кръв и писмени обяснения, опровергаващи слуховете. „Любимият й съвсем не е ангелче с розови крилца“, коментират актуални златотърсачки в София. Преди време интригантите свързваха футболиста с мимолетни флиртове с Галена и Преслава. И дори, че катастрофата в която попадна, била след запой с пищна певачица от Добрич. Няма дим без огън са казали хората.

През зимата пък фолк певицата бе категорична, че въпреки слуховете и клюките по адрес на връзката й с Ники Михайлов, двамата си имат доверие и нищо не може да ги раздели. „Все пак и двамата сме популярни личности и клюките, и слуховете по наш адрес са част от ежедневието ни. Единственото, което ни свързва с Николай , е чиста и истинска любов и единственото, което може да ни раздели, е тя да се изчерпа. Няма клюка или слух, които да ни накарат да се разделим, докато се обичаме.”, с абсолютна сигурност заяви Алисия и никога дори не си е помисляла да поиска директно обяснение за някой от слуховете.

продължи >>

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !