Първо правило на българската...

Първо правило на българската политика: едно е да не...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell’s Kitchen....

Александра Сърчаджиева празнува рожден ден в Dancing Stars

отпечатай новината

20.05.2013 13:15 | Видян 2966 пъти

Александра Сърчаджиева празнува рожден ден в Dancing Stars

Днес, на 20 май, страхотната водеща на Dancing Stars Алекс Сърчаджиева празнува 30-годишен юбилей. Алекс сподели, че числото 30 звучи стресиращо, но пък тя се чувства на 17. Актрисата допълни, че през годините се е радвала на всички получени подаръци на този ден, без изключение.

Дизайнерката София Борисова, чиито красиви тоалети водещата на шоуто  представя на сцената, създаде стилно колие специално за актрисата. “Алекс е с фина фигура и позитивно излъчване, освен това е много дисциплинирана и не проявява никакъв каприз. Доверява се изцяло на преценката на стилистите и за мен е удоволствие, че тя носи моите рокли”, сподели София.

Тази вечер звездите в Dancing Stars ще направят танцова разходка сред различни стилове. Елен и Калоян ще представят красив индийски танц, а Глория и Светльо подготвят красива бурлеска по песен на Кристина Агилера. Ангел и Дорина ще стъпят на сцената в ритъма на лиричен хип-хоп, влюбените Део и Елена ще се впуснат в същия стил по хита „You’ve Got the Love”. Стелла и Наско ще  представят контемпорари. Петко и Яна –фокстрот по Адриано Челентано.

Днес, точно в 20.00 часа, зрителите на Нова ТВ ще разберат и кой ще издържи на 4-минутния индивидуален танцов маратон на звездите с ча-ча-ча и джайв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !