Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Алек Сандър води у нас нюйоркска арт икона

отпечатай новината

20.05.2013 16:15 | Видян 1771 пъти

Алек Сандър води у нас нюйоркска арт икона

Българският изпълнител Алек Сандър ще доведе у нас арт иконата на Ню Йорк Yozmit в края на май. Двамата вече минаха през Лондон, Лас Вегас и Ню Йорк, за да представят едно невероятно авангардно шоу. С него откриха миналогодишния New York Music Festival, а сега е ред и на родната публика да му се наслади, пише Супер 19'.

Това ще се случи в рамките на първото издание на международния арт фестивал Дома Арт Фест. Алек Сандър и Yozmit ще открият събитието, което ще продължи от 30 май до 9 юни, с интерактивен музикален, танцов и светлинен пърформанс.

Ще има кратко дефиле с десет дизайнерски рокли, дело на Yozmit, които ще обособят танцовото пространсто и ще посрещат гостите в последния ден от месеца. Роклята, с която Yozmit изпълнява The Walk (разходката) из всички световни столици, е наградена на Виенския бал през 2012 година.

В настоящето издание ексцентричният творец и Alek Sandar журират за новите крал и кралица на бала. The Walk ще се случи и по улиците на София в дните непосредствено преди фестивала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !