Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Драгана Миркович сменя мезонет със замък

отпечатай новината

27.05.2013 16:00 | Видян 2404 пъти

Драгана Миркович сменя мезонет със замък

Иконата на югофолка Драгана Миркович ще замени луксозния си мезонет във Виена с цял замък в Ебенфурт, пише Блиц. Изпълнителката на "Плачи земльо" и съпруга ѝ Тони Бийелич купили паметника на културата още през 2010-а, но безпризорността и вандалските нашествия на територията му изисквали пълна реставрация.

Преди да бъде финализиран ремонтът, певицата използва средновековните помещения за декор на видеото към Drugovi. "Сега изглежда много по-красиво. Нямам търпение да се пренесем и да заживеем там. В треска съм", сподели в интервю за радио "Веселина" любимката на две поколения нашенци.

"Този дворец е важен за мен заради фантастичната си биография, свързана с историческите му обитатели. Много е хубаво да знаеш, че стопанисваш дом, в който преди мен е живяла Мария Тереза. От малка не отдавам значение на парите. Вярвам, че Бог ми е дал всичко това, защото имам сърце, помагала съм на хора в беда и не съм злонамерена", обясни звездата.

На 8 юни в зала 1 на НДК Драгана Миркович ще докара мускулна треска в ханша на най-заклетите фенове на балканските ритми. Певицата не крие, че в България се чувства като у дома си, докато в Сърбия избягва контактите с медиите заради стреса. Драгана разбира перфектно езика заради българския си зет Крум, който е хирург и от десетилетие живее е Белград, пише още Блиц.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !