Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Търсенето на Мис България 2013 продължава във Варна

отпечатай новината

27.05.2013 16:15 | Видян 2952 пъти

Търсенето на Мис България 2013 продължава във Варна

Търсенето на новата Мис България официално започна. Първите кастинги преминаха при голям интерес на хубавиците от цяла Северна България в "Интерхотел Велико Търново" в старата столица на 25 и 26 май.

Момичетата застанаха пред експертно жури, в лицето на фотографа Велислава Каймаканова-Ножарова, която откри Николета Лозанова за модния бизнес и е сред топфотографите на България, Тихомир Белегански – мениджър на най-успешните български модели в чужбина, и Витомир Саръиванов – делегиран продуцент на риалити формата, който ще излъчи "Мис България 2013" в ефира на TV7.

Изминалият уикенд беше пикът на абитуриентските балове и не бяха малко хубавиците, които пристигнаха направо с балните си тоалети. На кастингите дойдоха не само търновлийки, но и най-красивите момичета от цялата околия. С хубостта си блеснаха представителки на Плевен, Ловеч, Троян, Свищов, Габрово, Севлиево.

Следващата спирка на кастингите е в морската столица Варна на 1 и 2 юни, където журито ще очаква хубавиците от цялото Черноморие събота и неделя между 10:00 и 17:00 часа в най-модерния клуб - Xtravaganzza. Именно там, вечерта преди старта на кастингите – на 31 май, ще се проведе и първото специално "Мис БГ Парти", а най-красивите момичета в клуба няма да останат незабелязани от експертите на конкурса. След Варна, обиколката ще продължи с кастинги в Пловдив в хотел "Санкт Петербург" на 8 и 9 юни и в София на 15 и 16 юни. Стартът на телевизионното риалити, което ще проследи избирането на "Мис България 2013", е на 15 юли в ефира на TV7.

Освен за най-престижното признание за красота у нас, момичетата ще се борят и за изключително примамлива награда, която организаторите предстои да обявят официално.













автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !