Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Шарън Стоун ужасно секси на 55

отпечатай новината

28.05.2013 11:00 | Видян 3684 пъти

Шарън Стоун ужасно секси на 55

Наскоро снимки на Шарън Стоун показват каква е шокиращата разлика на повечето звезди с грим и без. Актрисата определено има причина да разчита на макияжа за публичните си прояви, но тялото ѝ не се нуждае от пудрене или фотошоп, пише Dnes.bg.

На 55 години звездата от „Първичен инстинкт" притежава божествени форми, а краката ѝ... на тях биха завидeли мнозина. В юнския брой на испанското Vanity Fair Стоун акцентира върху безкрайните си бедра, като позира по бански, ултракъса черна рокля и палто. За да бъде с по-голям еротичен привкус фотосесията, Шарън сваля сутиена и прикрива гърдите си с ръце.

Дамата носи красиви бижута на врата си, а косата ѝ е прибрана в елегантен кок. Черно-белите тоалети са на марките Versace, Gucci, Burberry, Eres, Dior, Jimmy Choo и Giusepe Zanotti.

Чарът на Шарън не остана незабелязан и на филмовия фестивал в Кан. Актрисата открадна вниманието на всички към себе си още с първата си поява на червения килим. В ослепителна синя рокля дамата отново заяви на света, че тя не остарява.

По-късно пък посетителите на филмовото събитие успяха да се насладят на изваяния гръб на дамата, който бе украсен със сребристо бижу във формата на змия, придържащо се към презрамките на красивата ѝ бяла рокля.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !