Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Бийбър и Гомес се събраха

отпечатай новината

29.05.2013 09:00 | Видян 2052 пъти

Бийбър и Гомес се събраха

Джъстин Бийбър и Селена Гомес отново са заедно. Този път го карат по-бавно и според близки до звездите възобновяването на романса им не е нещо окончателно и с тенденция за бъдещето. Идеята била на брюнетката, която не искала отново да бъде наранена и затова без излишни обещания е решила да опита отново да бъде с канадеца, научи vsekiden.

„Джъстин и Селена отново се срещат, но всичко става много бавно. И двамата имат вече опит, така че гледат на връзката си по-зряло този път, защото знаят какъв е залогът", сподели източник пред HollywoodLife.com и допълни: „Селена пази сърцето си да не бъде разбито отново, така че за нея в момента са в пробен период. Тя прави много малки стъпки. Когато започнаха да се виждат първия път, бяха много млади и всичко им изглеждаше вълнуващо. Но не знаеха какво е любов".

Гомес наскоро призна, че обожава да прекарва свободното си време с приятелката си Тейлър Суифт, защото колежката ѝ я съветвала за мъжете и любовта. Кънтри певицата има далеч по-богат опит в личен план, като е имала вземане-даване с Хари Стайлс, Джон Майер, Джейк Джиленхал, Конър Кенеди и т.н

Снимка: Vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !