Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Оперираха повторно Емилия в Турция!

отпечатай новината

29.05.2013 18:00 | Видян 3712 пъти

Оперираха повторно Емилия в Турция!

Емилия е ходила в Турция, придружена от Коко Динев, за да си направи втора естетична операция на носа след тежката катастрофа по Великден.

След неприятния автоинцидент фолкпевицата има пукнато ребро и много лошо счупен нос. Първата операция, правена от специалисти в столицата, е била успешна. Формата на носа ѝ обаче станала доста по-различна от предишната. Именно това е и причината, поради която Емилия е решила да се подложи на втора интервенция - този път в елитна клиника в съседна Турция, пишат от HotArena.net.

"Вече съм 6", съобщи преди няколко дни на стената си във Фейсбук певицата.

Тези дни се появи и още една новина около Емилия и вечната ѝ врагиня - бившата съпруга на Коко Динев - Анелия. Според мълвата двете "баджаначки" най сетне са заровили томахавките! Лично майката на бизнесмена - Беба, се намесила, за да спре окончателно медийното кръстоване на шпаги между двете фолкпевици.

Добре известно е, че Анелия запази добрите си отношения с бившата си свекърва, години след раздялата си с Динев. Миналото лято дори тя финансира юбилейния концерт на певицата, давайки ѝ безлихвен и безсрочен заем от 30 000 лв., тъй като събитието бе пред провал поради липса на средства. Емилия, жената до Коко обаче, така и не могла да преглътне тези топли отношения, дори неведнъж е споделяла, че понякога се чувства като нежелана гостенка в собствения си дом.

Фолкпевицата е заявявала дори във времето, че Анелия е готова да размаже всеки по пътя си, който ѝ пречи да осъществи коварните си планове. На Беба ѝ писнало от всички тези циркове и най-накрая успяла да укроти опърничавите фолкгърли и майки на двете й внучета, пише Шоу.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !