Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Dub Fx е специалният гост на 28 юли на Solar Dance Arena

отпечатай новината

30.05.2013 14:00 | Видян 1410 пъти

Dub Fx е специалният гост на 28 юли на Solar Dance Arena

Едно от най-значимите имена на електронната сцена Paul Oakenfold потвърди участастието си на SPIRIT of Burgas. Легендарният диджей ще се присъедини към  най-известното транс трио Above&Beyond в първия ден на фестивала на Solar Dance Arena.

Paul Oakenfold е определян като най-влиятелният диджей в света от най-престижните медии и е записан в  Книгата за рекордите на Гинес именно с това си прозвище. Номинираният два пъти за Грами артист е една жива легенда, на която е трудно да се изброят заслугите към съвременната музикална сцена. Неслучайно Мадона избра именно Paul Oakenfold за свой подгряващ диджей на концерта си у нас. Освен на кралицата на попа, той е автор на редица ремикси на Джъстин Тимбърлейк, Ролинг Стоунс, U2, Снуп Дог, Мюз, Ню Ордър, Дъ Кюър, Масив Атак и много други. Автор е на саундтраците на "Матрицата", "Парола: риба меч", "Не умирай днес", Карибски пирати”, „Шрек 2”. Негова е музиката и в Big Brother, както и тази на невероятната жлъчна комедия на Саша Барън Коен „Бруно”.

На следващата вечер, 28 юли, сцената на Solar Dance Arena ще се превърне в средище на уличното изкуство и градската култура, благодарение на живото изпълнение на Dub Fx и приятелката му Flower Fairy.

Бен Станфорд, истинското име на Dub Fx, е австралиецът, започнал музикалната си кариера с група Twitch и придобил световна известност, след като започва соловите си улични изпълнения в Европа. Видеото, което го прави наистина известен, е уличното му изпълнение на Love Someone, събрало над 17 милиона гледания. Dub Fx обикаля целия свят заедно с годеницата си Flower Fairy, която почти веднага става неразделна част от шоуто му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !