Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Донков плака за баща си в "Къртицата"

отпечатай новината

03.06.2013 09:00 | Видян 2638 пъти

Донков плака за баща си в

Деян Донков плака за починалия си баща в "Къртицата". Той сподели трагичната история за последните дни на своя татко. Деян Неделчев - Икебаната също разказа как е изгубил своя баща, отишъл си само на 48-годишна възраст. Той пиел и пушел много, починал от рак на белия дроб от прекалено пушене.

"Аз съм отвратен от пиенето поради една причина. Баща ми пиеше много. Аз се отвратих, брат ми също. Брат ми например въобще не близва алкохол. Аз мога", разказа Неделчев. „Баща ми имаше много кофти пиянство. Просто си пиеше човекът и вече в последните години ставаше по-гадно. Той не правеше скандали никакви. Той си беше от тия, тихите. Обаче майка ми много крещеше и викаше. Това ме съсипваше тотално. Той се връща и тя се побъркваше и това беше една психоатака", спомни си Икебаната. "И много пушеше баща ми. Това ни отврати с брат ми. И си счупи крака много лошо и не му и зарасна кракът. Куцаше си до края на живота си - първо с патерици, после с бастун. От пиенето не му зарасна кракът. Той умря на 48 години", разказа певецът.

„Майка ми е жива. Тя е много силен човек. Тя сега на 8 септември ще навърши 70. Тя е силната, тя е водещата в семейството. Баща ми си беше човек на живота. Беше много интелигентен, четеше. Имаме огромна библиотека вкъщи, пълна с книги. Всичко беше изчетено. Беше много интелигентен, но си пиеше. Но пък, като не пиеше, беше страхотен. Ангел се казваше. И после получи рак на белия дроб. От многото пушене", разкри историята на семейството си Неделчев.

След като чу този разказ, Деян Донков изведнъж се оживи и също се включи в разговора. „Три месеца преди да вляза тук, изкарах в онкологията", каза той. И уточни, че причината е била болестта на неговия баща. „Три месеца всеки ден по не знам колко. Оттам - в един хоспис. Отвратително! Там е по-лошо, отколкото в моргата, защото ги гледаш живи трупове, безброй. И е ей така от народ - млади, стари... И само - хоп, празно легло, хоп - празно легло, хоп... къде е? И един ден ми се обадиха в 7 - 6 - 5 ли беше сутринта. Вика: „Здрасти", викам: „Знам, може да не ми казваш", разказа актьорът и се разплака.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !