Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Алисия зарязала Ники заради Николета

отпечатай новината

03.06.2013 11:30 | Видян 4597 пъти | Гласували 2

Алисия зарязала Ники заради Николета

След като Супер 19` първи написа, че Алисия и Ники Михайлов слагат край на своята връзка, сега се добрахме до супер любопитната информация, че в основата на раздялата стои Николета Лозанова . Съпругата на Валери Божинов периодично се чувала с бившия си и отделно си

разменяли палави есемеси, твърди човек близък до плеймейтката

Още преди време отново първи разкрихме как НиЛо и Михайлов -младши се закачаха в пловдивска дискотека пред очите на препълнения клуб. „Николета винаги ще има чувства към Николай. Просто там съществува много силна връзка между тях двамата“, твърди приятелка на известната пловдивчанка.

Алисия разбира се научила за есемесите на любимият си и направо побесняла. На всичкото отгоре масло в огъня наливал и бащата на Ники . Както и друг път сме писали, шефът на БФС бил изключително против тяхната връзка и само натяквал, че

Боби не ще разведена снаха и да дундурка чуждите деца

Чашата съвсем преляла и Алисия взела решението да сложи край на интимната си връзка с „вратарчето на татко“. Докато въртял есемес любов с Николета, Ники направил няколко кръгчета и с актуални златотърсачки, които давали мило и драго да си легнат с популярния левент. В последния месец през леглото му минали скандалната плеймейтка Дарина Гиздова, актуалната варненска принцеса Звезделина Иванова, както и бившата на брат Динев Мария Цветкова.

Николета пусна специално съобщение, за да отрече плъзналата в светските среди мълва, ала никой не й хвана вяра.
Говори се, че бившият на НиЛо дори не си записал и номерата на актуалните гърли, тъй като искал пълна дискретност. Те го вълнували, само до момента, в който минавали през покоите му.

Ники обичал интригите

и дори на всеослушание заявил, че продължават да го интересуват по-зрели и женени дами. След като се разделил с Ася , той дори се похвалил пред своят добър приятел Мартин Данона, че вече е ерген и се отдава на забавления. Бившото гадже пък на Анелия също в момента е без дама на сърцето си и заедно с Ники Михайлов ще щурмуват летните дискотеки по морето.

Алисия
пък побърза да успокои феновете си, че няма сериозни душевни проблеми

след раздялата с Ники . След като двамата потвърдиха, че са сложили край на връзката си, феновете на фолк звездата приеха доста присърце раздялата. За да успокои почитателите си, изпълнителката се обърна към тях с думите: "Искам да се обърна към всички мои фенове, които ми пишат на стената и лични съобщения – благодаря ви за загрижеността, но не се притеснявайте за мен, не съм в депресия, напротив. Така че нека да сменим темата". Алисия допълни, че и предстои да заснеме клипа към новата си песен Официално чужда. Според фенове парчето отново ще е автобиографично. По интернет форумите пък вече залагат кой ще е новият на фолк звездата. Според клюката

млади бизнесмени упорито ухажват изпълнителката

на Мистър Грешен, но засега тя отрязвала мераците на богатите наследници. Репортер на Супер 19` пък засече звездата на Ара в актуалния софийски хотел Сенс, където Алисия беше в компанията на своя приятелка, с която обсъждаха актуалните светски клюки, а не на някой левент с дебел портфейл, както би се очаквало от нея.

Всички тръпнат в очакване как ще се развие сапунката. Според светски анализатори това лято определено ще има нови светски двойки на хоризонта.





автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !