Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Майкъл Дъглас: Разболях се от рак заради орален секс

отпечатай новината

03.06.2013 18:00 | Видян 2962 пъти | Гласували 1

Майкъл Дъглас: Разболях се от рак заради орален секс

Актьорът Майкъл Дъглас разкрива пред британския вестник "Гардиън", че има вероятност да се е разболял от рак на гърлото заради орален секс. На въпроса дали съжалява за силните цигари и консумацията на алкохол, които обикновено се смятат за причинители на болестта, актьорът отговаря шокиращо откровено, пише 24 часа.

"Не. Без да навлизам в подробности, ще кажа, че този вид рак се причинява от човешки папилома вирус при орална любов на жена (кунилингус)", обяснява Дъглас. Той изрично подчертава, че болестта му не е причинена от прекомерна употреба на алкохол и цигари.

"Аз мислех, че ракът може да се е отключил от стреса покрай задържането на сина ми", споделя Дъглас. Синът на актьора Камерън бе арестуван за притежание и трафик на наркотици през 2010 година.

"Но, да, моят рак е предаден по полов път", казва 68-годишният актьор.

Съпругът на Катрин Зита Джоунс споделя, че след месеци на дискомфорт в устата и погрешни диагнози от серия лекари, лекар от Монреал открил тумор с размера на орех в основата на езика му дълбоко в гърлото.

Диагнозата била за четвърта степен на рака, която традиционно е смятана за практически нелечима, но модерните средства дават 80% шанс за излекуване. След интензивното лечение Дъглас от две години е излекуван и се преглежда на всеки 6 месеца.

Той смело заявява, че ако човек има рак на гърлото, "най-доброто лечение е да правиш орален секс". Лондонският хирург Махеш Кумар обаче е изненадан от твърдението на актьора. Той предполага, че актьорът мисли, че ако се излагаш усилено на въздействието на вируса, това ще предизвика засилване на имунната система. "Само че, от медицинска гледна точка, това е безсмислено", казва специалистът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !