Евровизия 2024: Хърватия, Франция и...

Конкурсът за песен Евровизия 2024 беше открит на...

София Прайд 2024 ще се проведе на...

София Прайд 2024, най-голямото събитие в защита на...

Сърбите луднаха по Андреа

отпечатай новината

08.06.2013 09:00 | Видян 2107 пъти

Сърбите луднаха по Андреа

Родната фолк изпълнителка в момента е сред най-хитовите звезди в Сърбия. Тамошните меломани буквално са полудели по нашенката и с нетърпение очаквали всяка следваща нейна изява. За последните десет месеца Андреа е имала над 40 участия в съседската ни страна. Тя е единствената българска изпълнителка имала честта да се изяви на сцената на клубове, в които са пели звезди от ранга на Цеца Величкович.

Овен това блондинката може се гордее и с факта, че не веднъж е имала съвместни участия със сръбските знаменитости Индира Радич, Драгана Миркович и Северина. При посещенията си в Сърбия тя се радва на огромна публика, с която могат да се похвалят само най-популярните певици на Балканите.

Родната звезда е също толкова добре приета и при своите изяви в Австрия и Германия, с което за пореден път доказва, че българските творци са оценени в чужбина.

Успехите на Андреа зад граница безспорно се дължат на нейния творчески подем в последните години. Освен хитовия заряд, който носят парчетата на изпълнителката, фенове на фолка споделят, че голямо влияние за развитието й оказва и високото качество на клиповете, на които залага.

Певицата винаги се е стремяла да реализира различни и модерни идеи във видеата си, с които всеки път да изненадва своите почитатели. Доказателство за това е и факта, че тя е единствената певица, чиито клипове са с рекордна гледаемост в най-популярният музикален портал в нета.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !