Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Коко Динев глези потрошената Емилия

отпечатай новината

07.06.2013 15:30 | Видян 4124 пъти | Гласували 1

Коко Динев глези потрошената Емилия

Коко Динев се грижи за половинката си - фолкпевицата Емилия , докато тя се възстановява от претърпяната в началото на май катастрофа, научи България Днес. Бизнесменът вече месец е неотлъчно до майката на сина си и помага по всякакъв начин за бързото й възстановяване.

Неприятният инцидент се е случил в началото на месеца по време на 6-дневната великденска ваканция. Обстоятелствата около катастрофата не са ясни, но има информация, че Емилия не е въртяла волана, а е била возена от един от шофьорите на Коко Динев.

Първоначално катастрофата беше пазена в пълна тайна, но в крайна сметка отсъствието на Емилия стана прекалено очебийно. Че нещо не е наред, се разбра окончателно, когато певачката не се появи на купон за втория рожден ден на дискотеката на Коко Динев в Кулата. Тогава вместо нея на партито заедно с Галена пя Малина. В крайна сметка от "Пайнер" признаха пред България Днес, че Емилия е претърпяла инцидент и има няколко контузии - счупен нос, пукнато ребро и синини по цялото тяло.

След като се разбра за катастрофата, чалгаджийката изключи мобилния си телефон и не отговаря на обаждания вече повече от месец. Нейното желание е да се възстановява при пълно спокойствие. Самата изпълнителка заявила, че не иска случаят да се разгласява публично, за да не привлича вниманието към себе си с подобен неприятен инцидент.

Веднага след неприятната случка Динев отложил част от ангажиментите си, за да бъде повече време до половинката си. Бизнесменът правел всичко по силите си, за да накара любимата си да се чувства добре. Стоял неотлъчно до нея и я отрупвал с романтични подаръци. Бизнесменът гарантирал, че финансовото благоденствие на семейството няма да пострада от спрените участия на фолкпевицата, и я посъветвал да не бърза да се връща на сцената, а да се възстанови напълно.

Едномесечната принудителна почивка обаче се видяла бая дълга на Емилия и тя вече е взела решение - завръща се на 14 юни с участие в заведение в морското градче Равда. Новината беше потвърдена й от музикалните й продуценти.

Емилия не е претърпяла втора операция на носа си в Турция, каквато информация беше разпространена. Тя е минала единствено медицинска интервенция в столична болница, като в бъдеще може да се подложи на допълнителна корекция, защото не харесва формата на носа си. Именно затова чалгарката няма да бърза да заснема нови клипове, пише още България днес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !