12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Избраха Miss Exclusive of Bulgaria 2013

отпечатай новината

10.06.2013 14:00 | Видян 3076 пъти

Избраха Miss Exclusive of Bulgaria 2013

Клуб Sin City бе домакин на организирания от Камелия Аврамова (Адреналинка от „Господари на Ефира”) конкурс Miss Exclusive of Bulgaria 2013, част от световния Miss Exclusive of the World. Състезаваха се тринадесет участнички от цяла България, които една седмица репетираха по специално поставена хореография от Ани Ганчева, официален хореограф на конкурса и Пепи Ялъмова (Адреналинка от „Господари на Ефира”) - денс директор на конкурса.

Момичетата бяха отседнали в хотел „Родина”, който им предостави всички условия за подготовка и релакс. За тоалетите на участничките Камелия Аврамова се беше доверила на модна къща Rеgina и бутик OVS.

Конкурсът се радваше на огромен интерес от страна на доста известни личности в лицето на актьорите Деси Бакърджиева, Иво Аръков, модела и бизнес дама Катя Роуз, Димитрина Помакова - собственик на SPA Demetra, която предостави на всички гости комплимент от спа центъра си. Собственикът на конкурса за Турция мистър Cagri Tortop и неговият партньор от турската топ медия Muammer Kapucuoglu KLASS Media Group бяха възхитени от перфектната организация и водещите на конкурса Славена Вътова („Мис България” 2006 г.) и певеца Стоян Петров, който поздрави всички гости с най-новите си парчета.

Надпреварата между момичетата беше доста оспорвана, но определено победиха най-добрите, които бяха аплодирани от самата публика. Всички участнички получиха подаръци козметика от  Роза Импекс град Пловдив, а трите финалистки получиха козметика от Esteе Lauder, най-новите процедури от Спа Деметра и подарък от „Стъклен свят”. Победителката Анжела Иванова от гр.София  ще представи страната ни на международния конкурс в Измир на 6-ти юли тази година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !