Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Тодор Славков става актьор

отпечатай новината

13.06.2013 13:30 | Видян 1652 пъти

Тодор Славков става актьор

Тодор Славков ще изпълни ролята на фатален мъж, за който се карат 2 сестри. Отношенията между членовете на семейството са изключително сложни, а на бял свят постоянно излизат дълго крити тайни, пише Галерия.

Екранният дебют на Славков като актьор ще бъде на екрана на Нова телевизия в предаването "Какво искат жените". Синът на Батето, Алекс от "Като две капки вода" и режисьорът Станислав Тодоров - Роги са гостите в един от следващите епизоди на шоуто.

Специалната задача към тях е да разиграят латино сериал, по който се случват куп неочаквани неща, а Алекс отнася истински шамар от Патрашкова, която е една от водещите на предаването. В латиносериала тя е доведена майка на персонажа Тодор Славков.

Неочаквана перипетия по време на снимането на предаването е появата на приятели на Славков - младши, с който се налага той спешно да замине за провинцията.

Финалът на първия сезон на шоуто ще бъде в началото на следващия месец. Предаването, в което три жени с различен манталитет, образование и възприятие канят трима известни мъже, за да си говорят за нещата от живота, може да се върне на екран през есента.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !