Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Как да се държат добре към Вас във...

Ако има нещо, което парижани искат туристите да знаят,...

Секси дупето на Ивет Лалова застраховано тайно срещу 100 000 евро

отпечатай новината

13.06.2013 15:15 | Видян 5597 пъти

Секси дупето на Ивет Лалова застраховано тайно срещу 100 000 евро

Помните ли онова клипче от световното първенство по лека атлетика в Истанбул минала година, което показваше изваяните задни части на Ивет Лалова , снимана в гръб? Ако веднъж сте гледали видеото, няма начин да го забравите. То кърти отвсякъде, а и е пореден повод за българска гордост, ча нашето момиче освен да бяга по-бързо от шоколадовите газели, а и по-хубава от нея на пистата няма, пише Шоу.

Ако не сте видели клипа, значи сте пропуснали много и е време да го изровите от интернет. Не, че ще се изненадате от приятната гледка, тя е гарантирана! За мъжа, който заспива и се буди до страхотната ни атлетка Симоне Колио, обаче нейното дупе е неприкосновена територия и той е направил всичко по силите си да я защити. Италианският колега на Лалова, с когото тя се стяга да вдигне сватба в началото на есента, е луд по задните й части, но едновременно с това е и притеснен, че тя може да пострада.

Новината, за която всички говорят в последния месец и която съпътства всеки силен старт на Ивет през настоящия летен сезон е следната: Симоне Колио е застраховал дупето на годеницата си в известна компания на Апенините, с която самият той има дългосрочен договор. Направил го е зад гърба ѝ, защото се е притеснявал, че ще срещне неодобрението ѝ. Той обаче преценил, че рискът любимата му да пострада точно там, където на всеки мъж с хетеросексуални наклонности се спира погледа при среща та с Ивет, е обозрим. По непотвърдени данни и отново на базата на хорските приказки, които хем понякога се уливат, хем доста често съдържат повече истина от самата истина, сумата на застраховката е 100 000 евро.

Компанията се ангажира да покрие всички разходи при евентуална контузия на европейската шампионка в спринта на 100 м от Хелзинки през миналата година, ако не дай Боже тя се спъне и падне докато си върши работата. Същото важи за инцидент извън стадиона и пистата, както и при злонемерено действие от някой нейн "псевдофен". Дори елементарното охлузване отново е документирано с железен договор от хитреца Колио, който освен да бяга бързо, има и доста акъл в главата, нареждат го колеги, опознали италианеца покрай бурната му дружба с българката.
Клипчето със секси дупето на Лалова, заснето на шампионата на планетата в турския мегаполис през януари миналата година, стана хит в интернет и е гледано до момента от близо 6 млн. зрители, показва справката на Шоу.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !