Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Голата Кейт Мос лъсва в "Плейбой" за 60-годишнината на списанието

отпечатай новината

16.06.2013 09:09 | Видян 3325 пъти

Голата Кейт Мос лъсва в

Голото тяло на Кейт Мос ще се появи на корицата на юбилеен брой на "Плейбой", издадоха от списанието. Досега красавицата никога не е позирала за изданието. В продължение на 60 години “Плейбой” показва абсолютно всичко от красивите жени в шоубизнеса. Специално за юбилейния брой, на корицата ще се появи без дрехи и Кейт Мос, пише Блиц.

Корицата предстои да се появи в началото на 2014 година. Информацията, че именно Кейт ще е гола на празничната корица, все още не е потвърдена официално. Но запознати твърдят, че моделката и шефовете на "Плейбой" вече са си стиснали ръцете.

Досега корици на "Плейбой" са били много известни красавици. Синди Кроуфорд дебютира през 1988 г., но не се поколеба да дефилира както майка я е родила и през 1996 и 1998 г.

Още през 1983 г. Ким Бейсинджър, тогава изключително успешен модел, украси корицата, след което стана момиче на Джеймс Бонд в Never Say Never. Нашумялата риалити звезда Ким Кардашиян заложи на популярното списание, след като в публичното пространство се появи секс запис с нея. Очевидно Ким е решила, че няма какво повече да крие и през декември 2007 огря корицата на "Плейбой".

Едно от най-успешните издания на списанието се оказва броят с Кели Брук от 2010. Интересна история се крие зад появата на сексапилната Дита фон Тийз на корица. Дита има няколко сесии за "Плейбой", но през декември 2002 е първата й корица. Точно тогава бурлескю танцьорката, нашумяла покрай връзката си с Мерилин Менсън, получава и артистичната си фамилия. 

За публикацията от списанието са изискали тя да посочи и фамилия. Дита избира една от телефонен указател - фон Трийз, но от "Плейбой" объркват името и изписват фон Тийз и така остава Дита фон Тийз. И до днес обаче най-легендарна си остава първата корица на списанието – тази с Мерилин Монро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !