12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Мис Крокодил нападна Мисис Крокодил

отпечатай новината

14.06.2013 09:15 | Видян 2709 пъти

 Мис Крокодил нападна Мисис Крокодил

В България вече имаме не само Мис, но и Мисис Крокодил. Странни разбирания за красота наредиха дупнишка кръчмарка сред най-хубавите омъжени жени в света и предизвикаха същинска война между миските. 35-годишната Гергана Николова изглежда като 45-годишна, върти две заведения, а бившият ѝ вече мъж наскоро бе хванат от ГДБОП с 20 000 фалшиви евро в момента на размяната им, издава Всеки ден.

Гергана Николова се изстреля на четвърто място в конкурс, чието име може да се преведе на български като "Мисис Връх на света". Той се проведе в Латвия в началото на юни. Още като видяха как изглежда, много почитатели на женската хубост бяха потресени.

"Това ли е хубавата жена? Че тя на нищо не прилича!", летят коментари отвсякъде. Съмненията, че нещо с короната не е наред, бяха подхранени и от факта, че мениджър на Николова е скандалната Меги Савова, за която се твърди, че продавала титли. "За нищо не съм плащала, аз съм обикновена работеща жена", контрира кръчмарката.

Четвъртото ѝ място обаче вбеси конкурентката ѝ Антония Петрова, известна още като Мис Крокодил. "Една дама разказва как е станала четвърта на "Мисис Свят"! Това не е възможно, тъй като „Мисис Свят 2013" все още не е проведен!", възмути се перничанката, която се кани да се явява на конкурса в качеството си на Мисис Русия. Според нея титлата на дупничанката е фалшива. "Това е все едно да спечелиш конкурс на Митьо Пищова и да кажеш, че си Мис България!", възмущава се перничанката.

Междувременно Гергана Николова твърди, че идеята да се явява на конкурс за красота не била нейна, а на 16-годишната ѝ дъщеря. Тя има и 4-годишен син. Наскоро се е развела с мъжа си, който в зората на демокрацията беше известен в Дупница като рекетьор, изнудващ таксиметровите шофьори.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !