Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Кобилкина издала секс тайните на Слави

отпечатай новината

14.06.2013 15:00 | Видян 5612 пъти

Кобилкина издала секс тайните на Слави

Не е тайна, че Слави Трифонов и бившата му придворна сексоложка Наталия Кобилкина са в люта вражда. Малцина обаче са наясно, каква е причината за леда в отношенията им. Ябълката на раздора им не са само парите, каквито подозрения има в медийните среди, но и неспособността на рускинята да бъде дискретна, пише Уикенд.

Миналата година Наталия изненадващо напусна вечерното шоу на Би Ти Ви макар рубриката й "Мъжът и жената интимно" да се радваше на висок рейтинг. Още преди да натири сексоложката обаче, Слави не пропускаше повод да се заяде с нея. Той не се уморяваше да повтаря, че смята знанията и уменията на рускинята за пълна шарлатания.

"Можеш да ме вземеш за асистент, щом имаш толкова много клиенти и не успяваш да им насмогнеш на всички", подиграваше се учиндолецът на младата дама.

Толкова ли Слави не е могъл да преглътне непоносимостта си към Кобилкина, при положение, че зрителите я харесваха, чудеха се в тв бранша. И коментираха различни версии за отстраняването на специалистката с конска фамилия. Едно от предположенията гласеше, че сексоложката е предявила претенции за по-високо заплащане но Трифонов не се е поддал на шантажа й. "Вдигай си тарифите за онези, на които даваш секс съвети!", креснал й той.

Пак на висок тон й обяснил, че рубриката й де факто се е явявала безплатна реклама на услугите й. След което позорно я напъдил. Звучи правдоподобно, но и не това е цялата истина. Претенцията за по-висок хонорар просто преляла чашата на Дългия. Той бил престанал да симпатизира на рускинята още в момента, в който чул, че тя издава сексуалните му тайни.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !