Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Милица Гладнишка става тромпетистка

отпечатай новината

15.06.2013 09:00 | Видян 2355 пъти

Милица Гладнишка става тромпетистка

Милица Гладнишка влиза в нова роля веднага след края на шоуто "Като две капки вода". Актрисата вече е готова да се качи на друга сцена - в момента тя се подготвя за концерт, за който ще смени изцяло амплоато си - става тромпетистка, пише vsekiden.

Почти всички участници в шоуто се заеха за работа веднага след неговия край. Алекс, който все още не е закрил театралния сезон, „лети" до Варна и обратно за представления. Той се е нагърбил и със сценария на нов филм, който ще снима през август. Режисьор на лентата ще е Асен Блатечки. Алекс си е отделил две седмици за плаж през юли. След това веднага започва репетиции в Бургаския театър.

Албена заминава за Шумен, за да играе в местния тетаър. На Диана й предтои да изиграе главната роля във филма „Корпус за бързо реагиране 2". Там тя ще бъде г-жа Георгиева, омъжена за петролен магнат в Дубай.

Мария продължава със снимките за „Господари на ефира". Гъмов - с представленията си в Кукления театър в София. Той вече е горд притежател на тениска на любимия отбор „Берое" с автографи на всеки един от футболистите, спечелили тазгодишната Купа на България.

Стефан го чакат 8 представления из цяла България, с които се очаква за пореден път да обере овациите на публиката.

Глътка въздух ще си вземе единствено победителят Рафи. Той успя да отдели 4 дни за почивка, но не разкри къде ще я прекара.
 
Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !