Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Българска водка измества световни в Лос Анжелис

отпечатай новината

20.06.2013 09:00 | Видян 1723 пъти | Гласували 1

Българска водка измества световни в Лос Анжелис

Една от малкото водки в света, които вече се произвеждат по новата за сектора технология на пречистване чрез сребърна филтрация, се прави в България. Чрез производствения метод водката повишава в пъти своето качество, с което заслужено може да се каже, че се предлага „в най-чиста форма”. Родната марка е добре познатата водка FLIRT, а тайната във висококачественото й производство се крие в използването на сребърни филтри. Сребърните йони са познати като активен катализатор в процесите на преработка. Чрез тях се повишават в пъти качествата и характеристиките на крайния продукт, който преминава и през седем колонна дестилация, за да гарантира идеално чиста и мека водка, нареждаща технологията за производство на FLIRT до марки като Руски Стандарт Platinum.

Като част от своята програма за експанзия на най-големите и развити международни пазари, известната марка е първата, която въвежда у нас новия високотехнологичен процес, за да гарантира на консуматорите по света конкурентни на вносните водки чистота и качество. Световно признание за това дойде само преди дни, когато българската водка бе наредена на челна позиция в най-наложения и известен конкурс в сектора - Los Angeles International Spirits Competition. Той се провежда вече над седемдесет години в САЩ и ежегодно събира най-добрите спиртни напитки, за да оцени техните качества. FLIRT Silver Filtered дебютира успешно в конкурса, донасяйки на страната ни най-високото възможно отличие за качество – Златен медал.

Така един роден продукт с лекота измести от лидерското място световни брандове, сред които Finlandia, Nemiroff и Purity vodka. Нашата водка е преборила над 260 спиртни напитки на 78 производителя от десетки страни като Финландия, Канада, Франция, Ирландия и много други. С това може да се каже, че България заявява сериозни намерения да се наложи по света като надежден производител не само на вина и кисело мляко, но дори на водка, с което сега се слави Русия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !