Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Sebastian Ingrosso и Thomas Gold се присъединяват към звездната селекция на Solar Summer

отпечатай новината

18.06.2013 15:45 | Видян 1596 пъти

Sebastian Ingrosso и Thomas Gold се присъединяват към звездната селекция на Solar Summer

Най-големият фестивал за електронна музика у нас Solar Summer продължава с приятните изненади за това лято. Към звездната селекция от над 20 топ артисти организаторите от Yalta Club ще доведат в Слънчев бряг още двама световни диджеи, желани гости в най-добрите клубове и фестивали по света.

На 10 август за първи път на една сцена у нас родните фенове ще видят шведът Sebastian Ingrosso и златното германско момче Thomas Gold. Sebastian Ingrosso е от онези редки таланти на денс сцена, които имат еднакво добър нюх към създаването на качествена музика и невероятна парти емоция. Вероятно причината за това се корени в неговото семейство.

Още от ранна детска възраст Sebastian е закърмен с музика, тъй като израства в музикалното студиото на баща си. Затова и вече 14-годишен, той вече можел да се похвали с продуцентските си умения. През 2009-та съвместно с Dirty South и David Guetta издават парчето "How soon is now" заедно с Julia MCKnight, което се превръща в класика във вокалния хаус. Година по-късно е копродуцент на супер хита на Kylie Minogue "Cupid Boy". Освен продукции с най-големите имена на денс сцената, със своя лейбъл Refune той не спира и да открива и развива нови таланти.

Не по-малко впечатляващи са постиженията на Sebastian Ingrosso’s и като DJ. От първия си гиг в малка пицария в Швеция през резидентство на Sensation White през 2009 г., участията на Sebastian по най-големите фестивали на всички континенти вече са безброй. През 2008 г. заедно с приятелите си от деца Axwell и Steve Angelo създават прогресив хаус триото Swedish House Mafia, което като популярност и влияние може спокойно да бъде сравнено със сънародниците им от ABBA. За изненада на всички свои фенове обаче те обявиха, че миналогодишното им турне е последното за супер успешната формация и всеки от тях ще се концентрира в самостоятелната си кариера, която и до тогава никой от тях не беше загърбил.

Във връзка с момчетата от шведската мафия спокойно може да бъде обвинен и вторият гост на Solar Summer за 10 август - Thomas Gold.  Освен, че лейбълът на Steve Angello Axtoneе издава дебютния му рилийз, Thomas Gold има и редица колоборации с тях. Последният му сингъл Sing2Me се изкачва на първо място в класацията на Beatport веднага след премиерата си в сет на шведската тройка. Признанието за таланта си Thomas Gold получава след отлични ремикси за най-големите имена в съвременната поп музика и електроника и голяма усърдност зад диджейския пулт, която и българската публика оцени при гостуването му в Yalta Club миналата есен. Затова и очакванията на всички за 10 август са повече от големи.

В продължение на пет уикенда от 26 юли Solar Summer ще гостува в Слънчев бряг на  Cacao Beach. Парти маратонът ще започне с Adam Beyer и Nicole Moudaber, а на  следващия ден 27 юли ще продължи с взривоопасна музикална комбинация на Sharam, Sandy Rivera и Dirty South. Гостите за втория уикенд на Solar са Mark Knight (2 август) и Loco Dice, Robert Dietz и Enzo Siragusa (3 август). На 9 август Solar Summer ще събере на една сцена за b2b сет Hernan Cattaneo и Nick Warren, като със своя лайв към тях ще се присъедини и Guy Gerber. На 10-ти август ще избухнем със Sebastian Ingrosso и Thomas Gold. Четвъртият уикенд ще започне с Dubfire в канадската компания на Carlo Lio и The Junkies, за да продължи на 17 август с големия Fedde le Grand.

Билети за обявените четири уикенда на Solar Summer са вече пуснати в продажба в мрежата на eventim.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !