Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Борисов ще води делегация на мегаконцерт на Цеца в Белград

отпечатай новината

24.06.2013 17:45 | Видян 2267 пъти | Гласували 1

Борисов ще води делегация на мегаконцерт на Цеца в Белград

Български политици ще присъстват на концерта на сръбската легенда Цеца Величкович-Ражнатович. Делегацията ще бъде водена от бившия премиер Бойко Борисов, съобщава сръбският вестник "Курир" и припомня, че Борисов отдавна е фен на певицата. На концерта ще присъстват бивши министри, както и нови от кабинета „Орешарски”, пише Блиц.

Информацията е изтекла от родното външно министерство. Ведомството вече е закупило билетите. Българските гости ще наблюдават концерта от ВИП ложата. Там те ще бъдат в компанията на свои сръбски колеги, чиито имена още не са известни. Ако се вземат предвид обаче близките отношения на Цеца Ражнатович с премиера Ивица Дачич и с президента Томислав Николич, то вероятно най-висшата власт в Сърбия също ще присъства.

Въпреки криминалното си минало певицата явно събира политическите симпатии на Балканите като "магнит", тъй като се радва на "горещи" посрещания и в България.Смята се, че Цеца е на късмет за Бойко Борисов. Когато двамата се срещнаха за пръв път, той беше "само' кмет на София. Миналата година преди концерта си в българската столица тя обяви, че на тогавашния премиер му предстои и президентско бъдеще.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !