Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Виктория: Бекъм трябва да е следващият Бонд

отпечатай новината

27.06.2013 11:00 | Видян 1909 пъти

Виктория: Бекъм трябва да е следващият Бонд

Дейвид Бекъм ще е идеалният заместник на актьора Даниел Крейг за ролята на Джеймс Бонд, смята неговата законна половинка Виктория. Футболистът се пенсионира от терена наскоро, но е в перфектна форма и може да се конкурира с всяка друга холивудска звезда, пише dnes.bg.

Преди време неговият близък приятел Том Круз се зарече да го направи филмова звезда, така че нищо чудно Дейвид да се превърне скоро в шпионин.

„Имам много близки приятели, които са актьори. Том Круз ни е наистина близък. Но нямам планове да изляза на големия екран. Не мисля, че ще се справя добре там", каза Бекъм по време на интервю за Sun.

Половинката му, която също присъства на интервюто, обаче побърза да възрази с думите: „Мисля, че ще си много добър актьор. Не сте ли съгласни с мен? Според мен ще си страхотен. Трябва да бъдеш следващият Джеймс Бонд. Той ще е невероятен Джеймс Бонд!".

Дизайнерката подкрепя на 100% съпруга си в неговите решения, както и той беше до нея, когато развиваше модната си линия. Вики винаги се е гордяла с Дейвид и четирите им деца – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, и ги е определяла като основен приоритет в живота си.

„Дейвид и децата винаги ще са ми приоритет. Всичко, което правя, е за тях!", не спира да повтаря г-жа Бекъм.

Снимка: Splash News

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !