Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Деян Икебаната: Кълна се в майка си - не съм спал с Емил Димитров!

отпечатай новината

27.06.2013 14:15 | Видян 2405 пъти

Деян Икебаната: Кълна се в майка си - не съм спал с Емил Димитров!

Деян Неделчев-Икебаната отпадна втори на големия финал на "Къртицата" и това го лиши от шанса да участва в последната битка и борбата за голямата награда в “Къртицата”. От друга гледна точка, той май спечели най-голямата награда в предаването – хонорара си и народната любов. Представи и последния си хит "Випове, випчета и випеси", пише Шоу.

Аз никога не съм спал с Емил Димитров и никога не съм разкривал, че имам хомосексуални наклонности. Какъв съм в сексуално отношение, никога не съм го казвал. Дали съм хомо, би- или хетеросексуален, си е моя работа. Никога няма да го разберат. И в момента не съм с никого. Сам съм.

Не мога да разбера! Емил Димитров ми беше изключително голям приятел. Записах прекрасен дует с него - 1995 г., той пя на абитуриентския ми бал 1982 г. Никога не съм си и помислял да имам такива отношения с Емил Димитров, каквото и да е искал той от мен. Имат интерес да ме изкарат хомосексуалист, за да казват как той ме е направил известен. Ами аз нямам ли талант?

Не съм ли показал през годините какво мога, колко албуми имам, какви награди имам, че някой трябва да ме направи известен със спане?! Това са глупости пълни! Лека му пръст на Емил, той щеше да се смее. "Много важно! Дреме ти на оная работа', това щеше да ми каже.

Сега, след "Къртицата", хората почнаха много да се интересуват от мен. Преди ме смятаха за несериозен, а сега вече се интересуват да видят всичко. В клиповете си мога да съм всякакъв. Аз съм артист, мога и гол да застана и го правя – не ми пука! А сега – влязох в "Къртицата", всички вече са очаровани от мене и искат да ме наебат , с извинение. Толкоз много ме харесват! Но хората са лоши - те съдят, без да знаят, без да се интересуват. Но вече не се ядосвам на такива неща. Радвам се, че се представих прекрасно в "Къртицата".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !