Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Куката и Белослава се събраха на морето

отпечатай новината

28.06.2013 14:00 | Видян 3312 пъти

 Куката и Белослава се събраха на морето

Актьорът Мариан Вълев, познат като Куката от сериала Под прикритие, се събра с голямата си любов, певицата Белослава, на морето. Двамата се срещнаха след дългогодишната раздяла в хотел Интернационал в Златни пясъци, където в началото на 80-те е сниман култовия български филм Оркестър без име. През последните две години е достроен и днес е превърнат в 5-звезден луксозен комплекс.

Певицата беше поканена да изнесе концерт на сцената пред басейна, решена като кораб. Тя изпълни най-популярните си песни заедно с маестро Живко Петров. По време на парчето Ангел Вълев пристигна на партито и първо мина през сцената като целуна ръка на голямата си любов. Той бе в компанията на колегата си от Под прикритие Александър Сано, когото знаем като Косъма. След края на концерта, водещият на шоуто Ники Кънчев обяви на микрофона, че Куката и Косъма са чули, че се открива ново казино и са дошли да го оберат.

Събитието събра много представители на медиите, както и известни лица от екрана, подиума, театъра – доказателство, че комплексът ще има амбицията да бъде домакин на разнообразни културни изяви в своите 10 конферентни и събитийни зали. Сред познатите лица се открояваха  Ирен Онтева, Миглена Николова, Елен Колева, Радост от „Модерно“, близначките Емануела и Доротея Толеви, топ коафьорът Григори Кюлев-Гого, Христина Балийска - ръководител на "Екип прогноза за времето” в БТВ,  която предварително с прекрасното си чувство за хумор, бе обещала слънчево и безоблачно време за цялото събитие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !