Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Глория носи дрехите на Галена

отпечатай новината

01.07.2013 16:45 | Видян 4488 пъти | Гласували 2

Глория носи дрехите на Галена

Колегиалността в попфолк си каза думата. Изглежда приятелството в тези среди наистина не е Мисия невъзможна, особено когато става въпрос за това представителките на жанра бъдат са в крак с модата. Примата на попфолка много харесва модния експеримент на нейната колежка Галена, пише Супер 19.

Неотдавна една от най-щурите представителки на жанра пусна модна линия с доста стилни и интересни тоалети. Гло пък побърза да си набави някои от моделите, които най-много я впечатлиха. Както се вижда от снимките й във Facebook, повече са й допаднали изчистените гащеризони от марката, защото се е сдобила не с един, а с два.

"Благодаря на две от най-красивите и най-обичани певици - Глория и Цветелина Янева, че избраха модели от колекцията GSpot за последните си изяви! Страхотни сте", написа Галена в нейния профил в социалната мрежа. Линията на Галена е на пазара по-малко от месец, но вече определено прави впечатление.

Предложенията й са изключително елегантни и разнообразни като цвят. Вдъхновението за тази колекция дошло от личния стил на брюнетката. Всяка от роклите отразява и е изцяло подчинена на предпочитанията й за интересен аутфит - елегантен, женствен, провокативен и дързък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !