Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Марая Кери пее на плейбек?

отпечатай новината

02.07.2013 10:45 | Видян 1365 пъти

Марая Кери пее на плейбек?

Марая Кери бе обвинена през май месец тази година, че пее на плейбек. Това се случи след нейно изпълнение по време на шоуто "American idol".

Сега тя отново е нападната от критици и дори почитатели, че само е отваряла устата си по време на изпълнението си на наградите BET тази неделя в Лос Андежлис, пише edna.bg.

Певицата излезе на сцената с невероятна рокля и изпълни новата си песен "Beautiful", но веднага след изпълнението ѝ в "Туитър" и други социални мрежи започнаха да валят коментари, че не е пяла на живо, а само е отваряла устата си.

43-годишната певица не е коментирала до момента нападките, но специално за изпълнението ѝ по време на "American Idol" говорителят ѝ заяви, че всичко е било на живо. Проблемът е дошъл при монтажа на записа.

Той не е бил направен достатъчно прецизно и затова се е получило разминаване между звука и устните на Марая.

Подобни обвинения имаше и към Бионсе, когато тя трябваше да изпълни националния химн при встъпването в длъжност на президента Барак Обама. Тогава устните ѝ трепнаха по време на изпълнението, но от това не се промени гласа и звука.

Редица изпълнители оправдаха гафа с това, че времето навън е било много студено и е нормално на подобна сериозна и важна проява Бионсе и екипът ѝ да са се застраховали със запис, отколкото поради студения въздух гласа на певицата да пресипне по време на изпълнението.

Снимка: therichest.org

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !