Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Олга Куриленко е последната корица на Vogue

отпечатай новината

03.07.2013 10:00 | Видян 1963 пъти

Олга Куриленко е последната корица на Vogue

Актрисата и бивш модел Олга Куриленко сияе от корицата на украинския Vogue. Дамата, чиято звезда изгрява с ролята ѝ на момиче на Бонд през 2008 г. в лентата „ Quantum of Solace", за пръв път получава тази чест от модната Библия. 34-годишната красавица години наред е позирала пред модни фотографи, но изглежда актьорската ѝ кариера ѝ спечели вниманието на този тип медии.

За корицата Куриленко позира пред Фил Пойнтер в роля от пролетната колекция на Miu Miu. Дамата изглежда очарователно и кожата ѝ буквално блести. Активни модни блогъри веднага коментираха, че фотосесията и по-специално корицата са неестествени и по-скоро приличат на кадри за рекламна кампания, научи dnes.bg

Фотошопът със сигурност е имал сериозна работа, защото в цялата фотосесия от кожата на Олга сякаш струи светлина и мекота. Но в крайна сметка модните експерти са категорични, че тя изглежда „нереално фотогенична и повече от красива".

Изборът на актрисата за украинския Vogue не е случаен, защото по произход дамата е украинка. Списанието от скоро е на този пазар и това е 5-ия му брой. С или без фотошоп Олга със сигурност ще продава, защото тя се е превърнала в национална гордост за страната, прославяйки за пореден път женската красота, която се корени там.

Снимка: Vogue

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !