Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Дженифър Анистън повръща от МакДоналдс

отпечатай новината

06.07.2013 09:00 | Видян 4003 пъти

Дженифър Анистън повръща от МакДоналдс

Дженифър Анистън, която е заклет фен на здравословното хранене, казва за първия си опит с „Макдоналдс" следното: „Биг мак разбърка стомаха ми!" Изглежда, че 44-годишната актриса няма да опита отново храна, купена от заведение за бързо хранене, научи Dnes.bg.

Анистън разкри, че тайната на добрата ѝ форма се крие най-вече в строгия контрол върху това, което слага в устата си. Тя сподели пред списание „The Cut", че веднъж, и то наскоро, е опитала храна от „Макдоналдс" и че до днес съжалява за това.

Тя казва: „Никога няма да забравя случая, когато с Джъстин бяхме извън града, бяхме супер гладни, а единственото близко заведение наоколо беше „Макдоналдс". Мисля, че той ми поръча Биг Мак, но тялото ми не реагира никак добре на сандвича! Все едно да сложиш бензин в пречистена система. Винаги съм се опитвала да се храня с органични и естествени храни, вероятно затова стомахът ме заболя ужасно от бургера. Смятам, че това, което човек поставя в устата си, се отразява не само на фигурата му, но и на вида на кожата му."

Сред другите съвети на Дженифър към феновете ѝ по отношение на грижите за добрия външен вид са те винаги да хидратират, почистват и тонизират кожата си с висококачествени продукти за красота на марки като Estee Lauder и Chanel.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !