Раздадоха наградите "Тони"

В Манхатън бяха раздадени наградите "Тони", съобщават от...

Горанов с боса на масоните

Водещата на ПИК TV Соня Колтуклиева изненада в центъра...

Орлин в депресия след официалната раздяла с Яна

отпечатай новината

03.07.2013 16:15 | Видян 3642 пъти | Гласували 2

Орлин в депресия след официалната раздяла с Яна

Орлин Павлов и Яна Акимова се разделиха официално! Победителите от първия сезон на танцовото шоу "Денсинг старс" изживяха своята бурна любов, която вече е история. Информацията потвърди самият Орлин, а в действията на Яна недвусмислено личи, че той е "изигран танц", пише Шоу.

По думите на певеца причината за разлъката била, че тя иска сериозна връзка, семейство и деца, а той още не бил готов за това. "Започнахме да се отдалечаваме, когато тя започна като всяка жена да иска стабилност – пръстен и семейство. А аз бях прекалено отдаден на кариерата си, постоянно пътувах и се разминахме. Можех да избера другия път към нея, но не го направих", изплю камъчето Орлин.

„Пътувам в момента за Варна. Сам съм, но там имам приятели… В момента нямам човек до себе си”, призна Орлин. На морето той се появи в компанията на мадама – по-млада дори и от Яна. Любопитен момент е, че тя също е танцьорка и поразително прилича на Яна! Според запознати обаче всичко е поза и "натриване на носа" на Акимова. Певецът не искал да покаже колко наранен и депресиран е от случилото се, издават негови приятели.

Те споделят, че двамата криели няколко месеца за края на връзката им заради… близките си. И макар сега да признава раздялата, в началото на юни Орлин Павлов заяви обратното: "С Яна не сме разделени. Това, което се пише в жълтата преса, са глупости. Живеем заедно напук на слуховете и се надявам, след като приключи участието на Яна в "Денсинг старс", да ни оставят на мира. Всяко чудо за три дни… На мен и на Яна много не ни пука. Мъчно ми е за майка ми и баща ми, защото се разстройват. Те са от друго поколение, имат здрава ценностна система, не че аз имам друга"…

Магнетичното присъствие на бизнесмена и плейбой Петко Димитров обаче явно е объркал плановете на Орлин. Нещо повече – според запознати още в края на май Яна е станала жителка на столичния квартал "Владая". Певецът останал като попарен от изненадващото решение на половинката си.

По време на "бягството" на Акимова той бил на участия из страната. "По цял ден са заедно да репетират танците си и явно продължават да репетират и нощно време в къщата на Петко", шушукаха още преди месец комшиите на мускулестия ресторантьор във Владая.

И понеже едно зло никога не идва само, Орлин, освен с разбито сърце, се сдоби и с контузена ръка. Тези дни разсеяният и депресиран певец си премазал пръста по невнимание, призна самият той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !