Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Христо Сираков: Още обичам Зара

отпечатай новината

04.07.2013 16:00 | Видян 3614 пъти

Христо Сираков: Още обичам Зара

Бизнесменът Христо Сираков още не е прежалил Зара . Това стана ясно от признанията на бизнесмена в "Черешката на тортата". Сираков не скри, че още е влюбен в Зара и се надява някой ден да се върне при него. Затова и продължава да ѝ дава пари, а освен това гледа и кучето ѝ в дома си, когато тя е в чужбина, пише Всеки ден.

Той сподели, че причина за раздялата е желанието на Зара да си поживее и да учи актьорско майсторство в Америка. Според Сираков, тя просто е искала да тества себе си, преди да се обвърже окончателно с него.

Пред гостите си в „Черешката на тортата“ Сираков сподели, че е притеснен, тъй като не е чувал Зара повече от 2 месеца. Голямата изненада за него бе пристигането й в края на вечерята. Бизнесменът целия грейна като я видя и едва не се разплака. „Много се радвам, че се върна“, каза той докато я прегръщаше.

Пред камерите Сираков не се смути и да я попита дали ща остане и през нощта в дома му. Зара отговори утвърдително и до края на предаването се държеше сякаш си е у дома.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !