Ралито Пътят на коприната се завръща...

Международното рали "Пътят на коприната" стартира в...

Народният отбелязва 174 години от...

Народният театър ще отбележи 174 години от рождението на...

Андреа снима клип в Гърция

отпечатай новината

08.07.2013 12:30 | Видян 1787 пъти

Андреа снима клип в Гърция

В момента фолк дивата Андреа е на едно райско място и съчетава полезното с приятното. Певицата смята съвсем скоро да изненада почитателите си с ново лятно парче и екзотичен клип към него, който в момента тя снима на гръцкия остров Санторини. Сред златния пясък и сините вълни русото изкушение разпалва страстите в съседна Гърция, където се любуват на нейните прелести. ''Виждали ли сте по-романтично място?

Очаквайте новия ми клип...Санторини!'', това беше коментара, който придружава една от снимките, които си е направила Андреа на прекрасното място. На друга снимка, която изглежда е от самия клип, гръцки почитател на нашенката е написал Обожавам те' на леко развален български. Дали изпълнителката на Докрай смята да ни изненада и да включи някой гръцки красавец във видеото, предстои да разберем. Фолк звездата неотдавна подхвърли ироничен коментар към ексдружката си Николета, като този път захапа половинката й Валери Божинов.

 В последно време гаджето на Кубрат Пулев се забавлява и дразни НиЛо, с която бяха близки приятелки. След като Николета напардна Андреа и я обвини, че я копира,  тя побърза да отвърне на удара. „Как може да копирам някоя, аз моят мъж не съм си го направила сервитьор!!!“, написа фолк певицата във Фейсбук, само няколко часа след като бившата й дружка се похвали, че била имитирана от нея, пише Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !