Мика Стоичкова е бременна

ика Стоичкова е бременна от годеника си Мартин Трайков....

Стрелба в кв. Модерно предградие:...

Стрелба в столичния квартал „Модерно предградие“, съобщи...

Алисия става водеща

отпечатай новината

08.07.2013 16:00 | Видян 3666 пъти | Гласували 1

Алисия става водеща

Фолк певицата Алисия влиза в ново амплоа. От септември тя ще замести бременната си колежка Кали като водеща на предаването „Споделено с... ” по ТV 7, пише България днес.

Слухът, че Алисия ще е новото лице на делничното предаване, се носи все по-упорито. Още повече, след като се заговори, че има връзка с шефа на продуцентската фирма Стефан Сечков.

Говори се, че двадесет и пет годишният Стефан замести Ники Михайлов в леглото на красавицата, скоро след раздялата й с него. И сега вероятно ще даде силно рамо на телевизионната кариера, за която Алисия отдавна си мечтае.

Фолкаджийката едва преглътна факта, че вечната ѝ съперница Николета блесна първа в ефира на ТV 7 като водеща на предаването "Къртицата". И няма търпение Кали да излезе в майчинство, за да седне на стола й през новия сезон на предаването.

В момента начело на "Споделено с ..." е певицата Кали, която е бременна в 5 – ия месец с третото си дете. Певицата забременя от новото си гадже Влади и скоро ще трябва да излезе в майчинство.

Благодарение на интимната си връзка с младия Сечков, а и на популярността си Алисия  вероятно ще е третата фолк звезда след Камелия и Кали, която ще се превъплъти в ролята на водеща на „Споделено с ... ”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !