Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

И Микеле Плачидо във „ВИП Брадър"?

отпечатай новината

15.07.2013 11:15 | Видян 1709 пъти

И Микеле Плачидо във „ВИП Брадър

Оригинална смесица от звезди ще се вихри наесен в къщата на „ВИП Брадър". 10-членният екип от сценаристи и психолози в момента ударно събира знаменитости за поредния сезон на шоу №1 у нас, научи „Всеки ден".

Сред участниците в новия сезон на риалитито със сигурност са лорд Евгени Минчев и неговата близка приятелка Илона Старлер, по-известна като порно актрисата Чичолина. Освен тях е почти сигурно, че в Нови хан няколко седмици ще живее и позабравената чалга звезда Сашка Васева. Тя е получила покана преди седмица и засега е приела. Сашка ще получи около 50 000 лева за участието си.

Чичолина няма да е единствената италианска гордост, която ще блесне в шоуто. Окуражени от успеха, който пожънаха със секс бомбата Памела Андерсън в последния сезон, сега продуцентът Нико Тупарев и екипът му са решили да заложат отново на чуждо присъствие. Освен с Чичолина от екипа водят интензивни преговори и с италианския актьор Микеле Плачидо, който у нас всички познават като комисар Корадо Катани от сериала „Октопод". Плачидо вероятно ще живее в Къщата 3-4 дни, а хонорарът му е 25 000 евро на денонощие, научи „Всеки ден".

Поп певицата Ирина Флорин също е сред сигурните участници във „ВИП Брадър", споделят запознати. Изпълнителката на „Цвят лилав" дълго въртяла Нико Тупарев и екипа му, докато накрая не удовлетворили всичките й условия.

Трудности продуцентът на шоуто среща при убеждаването на тенисистката Сесил Каратанчева, споделят запознати. Нея я познават дори и тези, които не харесват спорта. Неотдавна Сесил блесна в скандал с Бойко Борисов. Младата спортистка твърдеше, че бившият премиер й писал неприлични SMS-и. Случило се по времето, когато Борисов бил главен секретар на МВР. Сесил пък била на 14 години.

Дали спортистката ще направи и други шокиращи разкрития в къщата на „ВИП Брадър", засега не е ясно. Сесил още не е казала категорично „да" на предложението на Тупарев. Според запознати баща й Радослав Каратанчев имал твърде високи финансови изисквания.

В подобно положение са и още няколко родни звезди. Други пък, без да са канени, напират да влизат в къщата. Изявата щяла сериозно да подпомогне кариерата им. Блазнят се не само от славата, а и от парите, които биха получили като хонорар. Тупарев и екипът му обаче имат практика да преговарят с много випове, а накрая да изберат малцина от тях. Накрая доста от звездите, стигнали до преговори, биват разочаровани от последния, категоричен отказ на Тупарев да влязат в Къщата.

Цялата тази драма няма как да се избегне, тъй като се следва концепция на предаването, която изисква определени персонажи. Това личи и от прессъобщението, с което се потвърди, че ще има 11-о по ред издание на шоуто:„Дали Къщата отново ще посрещне майка и син като Ирен Кривошиева и Владимир? Ще има ли искри между бивши любовници както при Златка и Багата и какви други изпитания и мисии е приготвил Големият брат за новите си съквартиранти?", гласи рекламното съобщение на предаването.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !