Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Наш топ модел участва в седмица на модата в Лондон

отпечатай новината

16.07.2013 10:15 | Видян 3278 пъти | Гласували 2

Наш топ модел участва в седмица на модата в Лондон

Българинът Илиян Илиев, ще вземе участие в седмицата на модата в Лондон, която е сред най-големите модни събития в света.

Илиян е един от най-успешните български модели извън страната. Той е в модната индустрия от 9 годишен. През 2009 спечели световния конкурс по красота "Best Child Model of the World", а през 2011 Парагвайско модно списание го постави на 37-мо място, в класация за най-красивите модели в света. От миналата година Илиян е част от световна организация, обединяваща топ модели от цял свят, които се обявяват срещу вредните зависимости.

Илиян признава, че е оставил моделството на втори план. В момента красавеца е студент по актьорско майсторство и твърди, че това е нещото с което би искал да се занимава за напред.

През годините всестранно развития модел често добавяше нови професионални начинания към биографията си. През 2011 дори започна да се подвизава под псевдоним, което беше предизвикано от решението му да дебютира на музикалната хаус сцена.

Въпреки че моделството вече не му е приоритет, Илиян е развълнуван от поканата да участва в Лондонската седмица на модата. Модела не веднъж е казвал, че се чувства по-оценен извън България. Той ще е един от малкото наши модели успели да оставят следва в световната модна история.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !