Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Рихард Круспе от Rammstein с интервю за българската публика

отпечатай новината

16.07.2013 16:45 | Видян 1558 пъти

 Рихард Круспе от Rammstein с интервю за българската публика

"Ще представим на българската публика своето изцяло обновено шоу", сподели един от създателите на Rammstein по повод предстоящото гостуване на групата в София на Национален стадион "Васил Левски" на 26 юли. Рихард Круспе разказа още, че бандата е успяла да се съхрани благодарение на максимално автентичните си музика и визия. Цялото интервю ще се излъчи още веднъж в предаването "Студио VIP" по Нова Телевизия този петък от 23:45ч.

Само дни преди най-разтърсващото рок събитие – фестивала Sofia Rocks, бар Rock It посреща фенове за две подгряващи партита! На първото с дата 18 юли домакини ще са група Елинор, които са подготвили трибют на Rammstein. През останалото време музиката ще е посветена на бандите, които ще свирят на Sofia Rocks 2013 и по-специално на немския метъл и рок!

Същата вечер в Rock It тримата спечелили в играта на View Sofia ще вземат наградите си – билети за Sofia Rocks, а на личния си фаворит заведението ще връчи своята награда – бутилка уиски. В допълнение на разнообразната програма, известният майстор татуист Емо Сапаревски и негов колега от студиото му Sofia Tattoo Ink ще подаряват временни татуси на всеки желаещ.

Второто събитие е само два дни преди мощния рок фестивал – на 24 юли. Групата е Crashbrake, която се отличава с ексцентрична визия и няма аналог на българската сцена. Бандата също като Rammstein обича пиро техниката и често я използва на свои участия. В подкрепа на нестандартната визия ще видим и момичета от Sonya Pole Studio. Двама от посетилите партито ще се приберат с билет за Sofia Rocks.

През следващите две седмици "нахален" Зи Робот ще превземе ефира на Z-Rock и ще раздава билети за фестивала Sofia Rocks на 26 юли на Национален стадион "Васил Левски", София. В периода до 26 юли 2013 г. в ефира на рок радиото на България ще прозвучава специална реплика на главния герой в новата игра за Sofia Rocks 2013 – нахалният Зи Робот. Слушателите, които искат да грабнат билет за Sofia Rocks, трябва да изпратят думите му на sofiarocks@zrockbg.com. Всеки делничен ден в 18:30 часа, чрез жребий ще се определят двама победители за деня, които ще станат част от уникалното преживяване Sofia Rocks.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !