М. Бакалова с главна роля в US комедия

Актрисата Мария Бакалова получава главна роля в бъдеща...

Сашо Кадиев игроман зарибен по Dota 2

Синът на Катето Евро, Сашо Кадиев обяви в Instagram, че...

Алисия ще ражда от Ники Михайлов

отпечатай новината

18.07.2013 13:15 | Видян 2861 пъти

Алисия ще ражда от Ники Михайлов

Чалга дивата претърпя огромно унижение, след като стана ясно, че се е скарала с Ники заради многобройните му изневери.

Алисия вече не иска да се шуми около отношенията ѝ с него, за да не стане отново обект на подигравки. Тя обаче също не скрила, че най- сетне е сколонила на молбите на любимия си да го дари с наследник, пише Всеки ден.

Двамата обсъждали въпроса от миналата година, но заради несериозното отношение на Ники и заради факта, че фамилията му не приема чалга дивата в редиците си, тя била непреклонна.

"Отказа му и постави условие, че първо иска да види годежен пръстен, уважението на баща му Боби и тогава пак щяла да си помисли", обясняват близки до Михайлов.

След няколко раздели и събирания, Алисия се е убедила в чувствата на вратаря на "Твенте" и вече ѝ е ясно, че има власт над него и колкото и да се опитва, той не може да я смени с друга.

За да ѝ покаже, че не се влияе от мнението на семейството си пък, той нарочно в момента афиширал подновената връзка с Алисия и държал да се знае, че е с нея я глези, както и че е готова да стане баща на второто ѝ дете.

Тя вече има момченце от Валери Бжинов, което доведеният му татко Ники обожавал. Именно топлите отношения с Валерко размеквали Михайлов и той също иска да си има един бъдещ малък футболист.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !