Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Пенка от "Мис България": И Преслава е циганка, но не краде!

отпечатай новината

18.07.2013 14:10 | Видян 7528 пъти

Пенка от

Повод за "авторитетното" изявление на Пенка станаха думите на близначките Моника и Вероника, че циганките крадат и не биха спали до такава. Това засегна егото на ромката. Тя едва дочака да се срещне с момичетата, за да им каже, че не всички от етноса ѝ са такива, пише Всеки ден.

"Има преуспели цигани, бе, момиче! Азис, Преслава!", сопна се ромката Пенка. "Преслава е циганка? Не го знаех", изненадаха се една от близначките. "Ами, да! Ти какво мислиш? Че е българка? Ами, информацията ви е слаба, сори!", отвърна й Пенка с гордо вдигната глава.

Това шокира хилядите фенове на Преслава и чак от Пайнер си позволиха да дадат изявление по повод изказването. "Да кажеш, че Преслава е циганка, звучи толкова абсурдно, нелепо и даже смешно, че просто не си струва да се коментира. Вярно е, че Преслава знае няколко цигански песни, но и Ивана е пяла на цигански. Това прави ли я циганка? Преслава пее и на гръцки, и на сръбски, и на турски, както и другите изпълнители на "Пайнер". Какво ще изпеят, зависи от ангажиментите им", обясниха от фирмата пред Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !