Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Стунджи с нова жена

отпечатай новината

19.07.2013 12:30 | Видян 2033 пъти

Стунджи с нова жена

Стоян Янкулов – Стунджи най-после забрави фаталната Елица Тодорова и успя да намери щастието с друга жена. Барабанистът с прическа на пудел вече лети на крилете на любовта със скромна брюнетка, пише Уикенд.

Стунджи изглежда доволен и спокоен с половинката си и сякаш напълно е забравил фаталната Елица, заради която преди години разби семейството си и се разведе с майката на дъщеря си. Преди няколко дни Стунджи и новата му жена бяха уловени, докато пазаруват в голям столичен хипермаркет, и бутащи количката, бяха досущ като обикновено семейство, излязло да зареди хладилника си.

След дълга обиколка между щандовете с хранителни стоки в магазина Стунджи мушна в количката огромна тенекия с гръцки маслини, буркан с грах, кашкавал и буркан с кетчуп. Докато приятелката му оглеждаше козметиката и перилните препарати, барабанистът се запаси с няколко самобръсначки и пяна за бръснене. След едночасовия шопинг музикантът и спътницата му натовариха покупките в колата и отпратиха в неизвестна посока.

"Най-после я е забравил тази уруспия Елица. Душицата му изпи, а Стунджи ѝ позволяваше даже да му кръшка, изгубил ума и дума по нея. Тази жена по-му приляга и личи, че е свястна и скромна", коментираха очевидци новата половинка на музиканта.

В продължение на десетина години Стунджи наистина бе като омагьосан от доста по-младата от него Елица, с която бе дует и на сцената, и в кревата. Първоначално Тодорова се вмъкнала под завивките му като любовница, но той толкова полудял по нея, че зарязал семейството си, спомнят си паметливи. След това заживяха заедно и благодарение на неговия талант Елица се прочу и стана известна.

Най-големият успех на двамата бе регистриран през 2007 г, когато дуетът достигна до финала на конкурса Евровизия с песента "Вода". Въпреки че певицата е по-известна на широката публика, всъщност Стунджи е талантът и двигателят на дуета. Затова и след раздялата им той не може да се отърве от работа, а тя угасна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !