Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Боряна от Казанлък лесбийка?

отпечатай новината

19.07.2013 15:45 | Видян 7816 пъти | Гласували 3

Боряна от Казанлък лесбийка?

Оказва се, че Боряна Назърова от Казанлък била лесбийка и в родния си град била известна с палавите си подвизи с други жени, разкриват от ''Всеки ден''.

Красавицата много бързо се превърна в една от любимките на зрителите, макар все още да не се разкрила в пълния си блясък. Розата от Казанлък имала доста скандална слава в родния си град, където въртяла любов с дъщерята на кмета.

Това било преди пет години, когато двете били съученички, но никой не подозирал, че са и интимно близки. Назърова обаче не криела страстта си към женските ласки и развявала снимки на телефона си, на които се виждала близостта между двете. Развихрил се бурен скандал заради родителите на момичето, което се разсърдило на кандидат-миската и повече не си проговорили.

След това Боряна се преместила в София и набързо забравила любовната си драма с кметската щерка. Започнала да циркулира из заведенията в Казанлък в компанията на значително по-възрастна омъжена жена, която топлела леглото на палавата лесбийка.

Дамата била от Стара Загора, при това доста заможна и помогнала на хубавицата да пробие в модния бизнес. Уредила й фотосесии и спонсорирала участието й в конкурси. Станала втора на конкурса ''Царица Роза'', а първа била Ваня Пенева, която по-късно грабна и титлата Мис България.

Именно това събудило съмненията, че казанлъшкото изкушения е в конкурса благодарение на връките си. Все пак именно Ваня Пенева е част от журито на конкурса.

Снимка: missbulgaria.tv

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !