Мбапе вече е Батман, а не...

Мбапе вече е Батман, а не костенурката нинджа Донатело:...

Ето истинската причина, която...

Появиха се нови кадри на Кристиано Роналдо, развълнуван...

Алисия изповядва любовните си драми в две песни

отпечатай новината

21.07.2013 09:08 | Видян 3120 пъти

Алисия изповядва любовните си драми в две песни

За един месец фолк певицата Алисия засне два клипа. В тях тя пее за личните си драми покрай скандалите с половинката си Ники Михайлов. Песните са съвсем различни като настроение и стил, но последователни като история. Те са реализирани на една и съща снимачна площадка и в един и същи ден, пише Блиц.

"Исках да покажа как могат да бъдат предадени две противоположни емоции от един и същи човек. Защото хората не сме статични, в живота ни се случват всякакви неща, попадаме в най-разнообразни ситуации.

В конкретните случаи в баладата "Познавам ли я" аз съм жертва на изневяра от страна на половинката ми. И в следващия епизод – на "Официално чужда", всъщност разбирам, че през цялото време съм била любовницата и че мъжът не на мен изневерява, а изневерява с мен. Историята е заплетена, но се радвам, че меломаните разбраха замисъла за препратката от единия клип към другия.”, коментира фолкаджийката.

Текстовете на песните Алисия сама си е написала. По нейна идея видеата са решени изцяло в бяло. Мъжката роля е поверена на тазгодишния носител на титлата "Мистър Студент" - Иван Минчев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !