Аталай избра Бареков пред любима за...

Агентът на комунистическите тайни служби Рамадан Аталай...

Гага на лондонската премиера на Жокера

 Лейди Гага ще се превъплъти в образа на Харли Куин в...

Кали: Не съм родила от трима, за да взимам пари от тях

отпечатай новината

22.07.2013 14:30 | Видян 2084 пъти

Кали: Не съм родила от трима, за да взимам пари от тях

Кали очаква третото си дете и споделя, че не се притеснява от хорските приказки, че децата ѝ са от различни мъже.

"Не ме интересува какво говорят хората, наистина! Децата са си мои, живеят си при мен, никой не ми помага за тях. Не съм ги родила от трима различни, за да взимам пари от трима мъже. Нищо не взимам, гледам си сама децата! Всеки да си мисли каквото си иска, не мога да се боря с това. Всичко, от което се интересувам, е да съм жива и здрава аз, децата ми, да се справям със сметките си, да се справям с работата си. Който си няма работа или личен живот - да се занимава с мен!" - казва фолк звездата в интервю за Шоу.

В попфолк бранша има доста примери, че семействата на певиците обикновено са много нетрайни. Кали дава своето обяснение за това. "Аз също съм един пример за нетрайност - вече си имам трети мъж и чакам трето дете. Защо да ме притеснява? Животът е супер динамичен, нещата се променят непрекъснато, имаш непрекъснат избор, човек е подложен на рискове, изкушения... Стойностите, моралът и ценностите не са това, което бяха" - разсъждава певицата.

За грижите около децата, изпълнителката разчита на своята майка, с която живеят в близки апартаменти.

"Децата ми са вече големи. Жорко е на 13 години и вече е доста самостоятелен. Малкият Марк е на четири и през годината го водя и взимам от детска градина. Може понякога да остава с брат си. Няма проблем - децата ми могат сами да се справят. А пък майка ми живее пет етажа под моя апартамент и ако има нещо, винаги могат да я потърсят. И точно тя е човекът, който основно ми помага. Така е - жали ме, гледа, че не съм спала, работила съм много последователни дни, а пък аз не спя, за да бъда с децата си и да уча, и тя хване да сготви нещо или дойде и изглади дрехите... Въобще, опитва се да ми помогне с каквото може и ме отменя за доста неща" - споделя тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !