Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Андреа и Кубрат работят за бебе

отпечатай новината

23.07.2013 17:45 | Видян 2657 пъти

Андреа и Кубрат работят за бебе

Кубрат Пулев с голяма радост съобщи, че двамата с Андреа работят за бебе. Шампионът отдавна мечтае за деца и ето че желанието му е на път да се сбъдне. Поп фолк дивата най-накрая се е решила за бебе и е безкрайно щастлива от възможността да стане майка.

Звездната двойка дори се кани да вдигне сватба. Двамата отдавна говорят, че искат да минат под венчилото, но заради професионални ангажименти, не им остава време да планират сватба. Но вече им е дошло време да си кажат "Да". Шампионът заяви, че двамата с поп фолк певицата смятат да се вземат тази есен, пише kliuki.bg.

Така когато дойде време за бебето, Андреа и Кубрат официално ще са съпруг и съпруга. Андреа е много радостна, че има да планира сватба. Тя винаги е казвала, че иска да е жена на Кубрат, но от непрестанните професионални ангажименти за сватба все не й оставало време.

Андреа също така заяви, че иска две деца, ни повече, ни по-малко. А Кубрат от своя страна се надява бъдещите му наследници да са момчета, за да могат да последват стъпките на баща си в бокса. Шампионът заяви, че ако има момчета, самият той ще ги тренира.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !