Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Крум и Ани Хоанг представят дуета си "Целувай и хапи"

отпечатай новината

24.07.2013 13:45 | Видян 3639 пъти

Крум и Ани Хоанг представят дуета си

Крум и Ани Хоанг днес представят дуета си "Целувай и хапи"  в ефира на Planeta HD. Песента е по музика и аранжимент на Светослав Лобошки, текстът е на Йордан Ботев. Видеото е реализирано от Люси Иларионов. Идеята за съвместната песен идва преди месец, когато Люси кани Крум да се включи в проекта.

"Не познавах Ани лично, но усетих, че между нас като изпълнители ще се получи химия и приех поканата", споделя Крум. Двамата записват песента и два дни по-късно тръгват за морето, където да заснемат кадрите. Изпълнителите си допаднали изключително много и дори не им се наложило да играят роли, защото били абсолютно себе си по време на снимките. "Надявам се хората да усетят положителния заряд, който носи самото видео и песента", допълва Крум.

В "Целувай и хапи" зрителите ще видят за първи път сцената, от която бяха разпространени снимки с голите Ани Хоанг и Крум. Режисьорът обещава красива сцена, която е логично продължение на целия сюжет. "Не е важно какво говорят за мен, важното е да говорят всеки ден", пък е единственото, което споделя Ани Хоанг по повод множеството коментари от изминалата седмица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !